Wij verzekeren alle merken auto’s nieuw en gebruikt !

DIGO helpt u graag verder ook na het kopen van uw auto. Zo kunnen wij u de beste autoverzekering aanbieden. Hierdoor houdt u alles onder 1 dak. Wel zo prettig ook als u onverhoopt een schade geval heeft. Op dit moment werken we nauw samen met Toyota Finance, op dit moment een van de beste autoverzekeraars en met Vakgarage autoverzekering. De klant en de Klantentrouw staan bij beide hoog in het vaandel en daar profiteert u van. Wenst u een WA of WA Casco? Heeft u schadevrije jaren? Wilt u in een collectieve verzekering? Op deze vragen hebben wij voor u een passend antwoord. 

WA polis
Uw auto moet minimaal WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekerd zijn. De voordelige WA-verzekering dekt de schade die aan derden wordt toegebracht met de auto en/of aangekoppelde caravan of aanhanger. Een WA-verzekering vormt de basis en is dus meteen ook de goedkoopste vorm van een autoverzekering. De  Polis dekt tot € 2.500.000,- materiële schade. Letselschade wordt tot maximaal € 5.000.000,- vergoed.

Beperkt Casco Polis
Voegt extra dekking toe, zoals diefstal van uw auto of onderdelen daarvan, joyriding en (poging tot) inbraak. Ook verzekerd is autoschade door storm, hagel, overstromingen, vallend gesteente, brand, ruitbreuk, blikseminslag, ontploffing en botsing met loslopende dieren.

Volledig Casco Polis (all risk)
De meest complete autoverzekering. Dekt behalve wettelijke aansprakelijkheid ook schade door eigen schuld van de bestuurder, evenals door derden aan de auto toegebrachte schade. Deze Polis gaat nog verder dan de Beperkt Casco Polis, met dekking voor de kosten van:
- Berging, repatriëring en bewaking bij vervoer naar een garage.
- Achterlating als de auto in het buitenland moet worden achtergelaten.
-Zonder opzet veroorzaakte schade bijvoorbeeld door slippen, omslaan, aanrijding.
De nieuwwaarde garantie en de aanschafwaarde garantie zijn standaard inbegrepen bij deze verzekering. Zo kunt u zelfs na een Total-loss weer een gelijkwaardige auto rijden.

Overstappen van de Polis
U zegt uw huidige verzekering snel en eenvoudig op door met uw ons het Overstap Serviceformulier in te vullen. Wij sturen het formulier door naar het Polis team bij Bovemij Financiële Diensten, die uw nog lopende verzekering tijdig opzegt. Overstappen naar de DIGO Autoverzekering lastig? Helemaal niet! Als u meer dan één jaar verzekerd bent met uw huidige autoverzekering, dan kan deze verzekering maandelijks beëindigd worden.  Meer informatie of een vrijblijvende offerte bel dan vestiging Reinier de Graafweg  015-5150020 of vestiging Motorenweg  015-5150080

Voordelen:
    Scherpe premie
    Drie jaar nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling
    Herstel via uw eigen Toyota dealer
    Gebruik van originele onderdelen bij reparatie
    Behoud van fabrieksgarantie na schadeherstel
    Geen (of verlaagd) eigen risico
    Tweede autoregeling 24-uurs opzegservice

Toyota Polis informatie

Uw Auto in vertrouwde handen
Natuurlijk wilt u uw auto goed verzekeren. De Toyota Polis biedt heldere en transparante voorwaarden en is snel en eenvoudig bij DIGO af te sluiten. Uw auto gaat dan altijd naar de DIGO of een officiele dealer voor schadeherstel. Kwaliteit, betrouwbaarheid en ­service zijn daarmee gegarandeerd. Uw auto is dus altijd in vertrouwde handen. Uw dealer kent uw auto immers door en door. Lees meer.

Vakgarage AutoverzekeringMet de Vakgarage Autoverzekering bent u beter dan ooit verzekerd en dat voor een zeer scherpe prijs en uitstekende dekking. Wij maken gebruik van onze jarenlange ervaring als Vakgarage en de kennis van Bovemij. Met onze autoverzekering hebt u alles wat uw auto nodig heeft op één adres geregeld. Bij schade nemen wij het regelwerk uit handen en zorgen voor een vakkundige reparatie.  Lees meer