Wij verzekeren alle merken nieuw en gebruikt !

DIGO helpt u graag verder ook na het kopen van uw auto. Zo kunnen wij u de beste autoverzekering aanbieden. Hierdoor houdt u alles onder 1 dak. Wel zo prettig ook als u onverhoopt een schade geval heeft. Op dit moment werken we nauw samen met Toyota Finance, op dit moment een van de beste autoverzekeraars en met Vakgarage autoverzekering. De klant en de Klantentrouw staan bij beide hoog in het vaandel en daar profiteert u van. Wenst u een WA of WA Casco? Heeft u schadevrije jaren? Wilt u in een collectieve verzekering? Op deze vragen hebben wij voor u een passend antwoord.

WA polis
Uw auto moet minimaal WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekerd zijn. De voordelige WA-verzekering dekt de schade die aan derden wordt toegebracht met de auto en/of aangekoppelde caravan of aanhanger. Een WA-verzekering vormt de basis en is dus meteen ook de goedkoopste vorm van een autoverzekering. De  Polis dekt tot € 2.500.000,- materiële schade. Letselschade wordt tot maximaal € 5.000.000,- vergoed.

Beperkt Casco Polis
Voegt extra dekking toe, zoals diefstal van uw auto of onderdelen daarvan, joyriding en (poging tot) inbraak. Ook verzekerd is autoschade door storm, hagel, overstromingen, vallend gesteente, brand, ruitbreuk, blikseminslag, ontploffing en botsing met loslopende dieren.

Volledig Casco Polis (all risk)
De meest complete autoverzekering. Dekt behalve wettelijke aansprakelijkheid ook schade door eigen schuld van de bestuurder, evenals door derden aan de auto toegebrachte schade. Deze Polis gaat nog verder dan de Beperkt Casco Polis, met dekking voor de kosten van:
- Berging, repatriëring en bewaking bij vervoer naar een garage.
- Achterlating als de auto in het buitenland moet worden achtergelaten.
-Zonder opzet veroorzaakte schade bijvoorbeeld door slippen, omslaan, aanrijding.
De nieuwwaarde garantie en de aanschafwaarde garantie zijn standaard inbegrepen bij deze verzekering. Zo kunt u zelfs na een Total-loss weer een gelijkwaardige auto rijden.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte bel dan vestiging Reinier de Graafweg  015-5150020 of vestiging Motorenweg  015-5150080