Zakelijk leasen bij onze lease maatschappij Superlease

FINANCIAL LEASE

Met Financial Lease profiteert u optimaal van fiscale voordelen. U betaalt een vast bedrag per maand aan rente en afschrijving, en bent economisch zelf eigenaar van uw lease auto. De auto staat dus ook bij u op de balans. Dankzij het vaste maandbedrag weet u precies waar u voor langere tijd aan toe bent. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden van leasing.

OPERATIONAL LEASE

Met Full Operational Lease nemen wij u alle zorgen uit handen voor een vast bedrag per maand waaronder verzekering, onderhoud, reparaties etc. Naast Full Operational Lease kunt u ook kiezen voor Netto Operational Lease. Daarmee kunt u diverse servicecomponenten zelf regelen en wordt uiteraard uw leasebedrag per termijn lager.

VOORDELEN

   Activering van de auto op uw balans

   Mogelijkheid van een investeringsaftrek

   Lager maandbedrag dankzij slottermijn is mogelijk

  Makkelijk, snel en direct geregeld bij Superlease

 

UW ZAKELIJKE LEASE IS UIT TE BEREIDEN MET:

Interessante verzekeringsvoorwaarden 
De verzekering bestaat uit een uitzonderlijke All-Risk verzekering, welke in geval van total loss of diefstal het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van uw auto dekt. Op deze manier bent u risicovrij. Een ongevallen inzittenden verzekering is standaard opgenomen in de premie, dit om tijdens het rijden zelfverzekerd met de familie de weg op te gaan.

Onderhoud, reparatie en banden 
Uw eigen Vakgarage is in alle gevallen uw enige aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en het vervangen van de banden. U kunt dus altijd naar dé Vakgarage bij u in de buurt. Hetzelfde geldt voor herstel van schade aan uw lease auto.

Vervangend vervoer 
Ten alle tijden moet u mobiel zijn, en is dit van groot belang. Om deze reden kunt u het leasecontract aanvullen met vervangend vervoer. Dus wanneer uw auto voor langere tijd voor onderhoud en/of reparatie naar uw Vakgarage moet, dan krijgt u daar de beschikking over een vervangende auto.

24-uurs hulpverlening 
Met deze service bent u overal in Europa verzekerd van hulp bij pech en schade. Het kost één telefoontje en u wordt binnen 30 minuten ondersteund en ontzorgd.

Brandstofpas 
Wij kunnen uw contract verder uitbreiden met een brandstofpas waarmee u in heel Nederland (optioneel ook in het buitenland) kunt tanken bij vrijwel alle tankstations. Eens per maand ontvangt u hier één overzichtelijke factuur van.