Alles over uw Servicepakket en Garantie

Bij Autobedrijf DIGO bent u verzekerd van een betrouwbare auto voor een zeer scherpe prijs met de optimale zekerheid door uw Servicepakket.  Voor Toyota occasions (tot 10 jaar) is er een Toyotapakket en voor alle andere merken het vertrouwde Bovag Service pakket. Laat onze verkopers u  alles over de mogelijkheden vertellen.

Voor onze personenwagens kennen we de volgende pakketten:

A.  BASISPAKKET voor auto's vanaf 3.500,-  euro tot maximaal 250.000 kilometer.

B.  BOVAGPAKKET   voor auto's vanaf 7.500,-  euro tot maximaal 200.000 kilometer.

C.  TOYOTAPAKKET  voor auto's vanaf 3.500,-  euro tot maximaal 200.000 kilometer.

Kies uw pakket:

Basis pakket 599,-

Bovag pakket 899,-

Toyota pakket 599,-

bij alle occassion comform de voorwaarden: Occasions v.a. 3.500,- euro, max. 250.000 KM Occasions v.a. 7500, max 200.000 km Toyota's tot 10 jaar en max. 200.000 km
Tenaamstellingskosten - V V
Interieur reiniging V V V
Exterieur reiniging V V V
Steenslagbehandeling* - V V
APK Geldige APK min. 6 mnd. Nieuwe APK Nieuwe APK
Minimaal 2 sleutels - V V
Onderhoudspakket* Standaard onderhoudsbeurt* volgens fabrieksvoorschriften volgens fabrieksvoorschriften
- Distributie vervangen indien nodig (tegen meerprijs) V (binnen 15.000 km./12 mnd. incl.) V ( binnen 15.000 km./12 mnd. incl.)
- Banden minimaal 2.5 mm minimaal 3.5 mm minimaal 3.5 mm
- Airco onderhoud - V V
Teflon/Waxoyl behandeling* - V -
Volledige Technische inspectie** V V V
Bovag 40 punten certificaat* - V V
Pechhulp* Benelux 12 mnd. Europadekking 12 mnd. Europadekking
Nieuwe pasvorm matten V V V
Interieur reiniging V V V
Brandstof 15 liter Halfvolle tank Halfvolle tank
Gratis vervangend vervoer - V V
Garantie* wettelijk* 12 mnd. BOVAG garantie 12 mnd. BOVAG garantie
 

Steenslag*

Beschadigingen zijn bijna niet te voorkomen. Uw sleutelbos of jas die langs de lakdelen glijdt is al voldoende om dit te kunnen veroorzaken. Dit geldt natuurlijk ook voor steenslag, veroorzaakt door het rijden. We kunnen er nooit helemaal een nieuwe auto van maken, maar de beschadigingen worden ingevuld en gepolijst, zodat uw occasion er weer stralend uit ziet.

Teflon/Waxoyl*

De laklaag van een voertuig is onderhevig aan weersinvloeden, hars, insecten en soms strooizout. Deze elementen verkorten de levensduur en kwaliteit van de lak aanzienlijk. Met een Waxoyl behandeling krijgt de lak een nieuw pantser. Hiermee is deze beter beschermd. Dit verlengt de levensduur en uw auto blijft langer fris en stralend.

Onderhoudspakket*

Altijd wordt de motorolie en oliefilter vervangen, soms ook het interieurfilter en luchtfilter en - bij een benzinemotor- de bougies (beiden indien nodig). Uiteraard worden de koelvloeistof en remvloeistof op pijl gebracht en zullen alle overige vloeistoffen op fabrieksniveau worden gebracht. Bij het Bovag-en Toyota service pakket zal dit worden aangevuld met de merk specifieke punten die worden voorgeschreven.

Technische inspectie*

Hierbij controleren we de juiste werking van remmen, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting, carrosserioe, uitstoot Co2, katalysator, vernellingsbak, koppeling, verwarming, werking airco, wiellagers, ruitenwissers, multiriem, bodemplaat, vorstbeveiling, ramen, stoelen, claxon, accu, etc.

BOVAG 40 punten*

Uw occasion wordt aan de hand van de BOVAG checklist klaar gemaakt en goedgekeurd om zodoende aan de strenge BOVAG regels te voldoen met 12 maanden BOVAG garantie. Klik hier voor een overzicht naar alle BOVAG punten  https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf

Wettelijke Garantie*

U kunt er vanuit gaan dat u een auto voor een bepaalde tijd zonder problemen kunt gebruiken. Is dat niet het geval dan kan de wettelijke garantie van toepassing zijn. Daarbij kijkt men o.a. naar  de leeftijd, kilometerstand, merk en de prijs die u voor de auto heeft betaald. Een auto van twee jaar jong, met 25.000 km. voor de prijs van 27.000 euro heeft een hogere verwachting dan  een auto van 15 jaar oud, met 200.000 km. voor de prijs van 5000 euro.

Pechhulp*

De DIGO  Pechulp service  staat 24/7 voor u klaar om u, in geval van pech, zo snel mogelijk weer op de weg te helpen. Bij het BASIS pakket in de Benelux en bij het BOVAG en TOYOTA  service pakket in heel EUROPA, een geheel jaar. Tegen een kleine meerprijs kunt u ook Europa pechhulp bij het BASIS service pakket bestellen.