visie en doel

Onze visie en doelstellingen blijven u niet onopgemerkt

Wij werken dagelijks met een enthousiast team van gedreven en deskundige medewerkers aan een optimale klantentevredenheid. Dat betekent dat u bij ons steeds weer centraal wordt gesteld. Concreet zoeken wij voor u een nieuwe auto of een occasion, die het best bij u past. Zorgen wij voor een goed herstel en onderhoud aan uw auto.Tevens willen wij u vakkundig adviseren bij zakelijke mobiliteitsoplossingen, verzekeringen en financieringen. Wij zijn echt pas tevreden als u dat bent.

Met Toyota als merk is innovatie en kwaliteit in het gehele bedrijf ons handelsmerk. Met een markt aandeel van 14% is DIGO al jarenlang marktleider als Toyota dealer in Delft en omstreken. Met onze isocertificering zorgen we steeds weer voor verbeteringen, die voor u niet ongemerkt blijven, want het aantal klanten groeit nog steeds.

DIGO officieel Erkend Duurzaam

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van ons autobedrijf? Op die vraag hebben wij een helder antwoord. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie.”

Ook als werkgever hebben wij onze zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van diverse projecten en activiteiten.

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. Als erkend Toyota dealer in Delft, heb wij alle schone en zuinige modellen van Toyota in ons assortiment. “Wij merken dat er steeds meer vraag is naar auto’s met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we nu moeten verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.”

Groen Gedaan is het duurzaam ondernemen keurmerk van Vakgarage. Wij willen u erop wijzen dat u autogerelateerde afvalstoffen kosteloos bij onze bedrijven kunt inleveren.
De betreffende afvalstoffen zijn : banden,  accu's,  voertuigen, electronische apparaten (bv. autoradio's dynamo's),  elektronische apparaten (autocomputers, gps en black boxsystemen. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u terecht bij de receptie van onze bedrijven.

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit). Het certificaat is een jaar lang geldig.

 

 

 

 

 

 

Klantenpas

Wij geven geen klantenpas uit met voordelen voor de vaste klant. Bij ons is iedere klant welkom. We zijn daarom altijd scherp in onze prijzen en sterk in onze kwaliteit van werken.  Om dat te bewijzen hebben wij voor iedereen die bij ons onderhoud laat uitvoeren altijd een gratis pech onderweg pas. Wij weten dat wat wij doen goed is en daarom durven wij iedereen zo'n pech onderweg pas te geven. Als u onverhoopt na reparatie  of onderhoud toch met pech komt te staan, zorgen wij er voor dat u weer veilig thuis komt. Dat is pas een echte klantenkaart toch!!

Goede doelen

Ook willen wij uiteraard iets voor de maatschappij betekenen. Om die reden hebben wij jarenlang Kika gesteund  en nu zijn we sponsors van de Clini Clowns. Bij aankoop van een auto ontvangt u van ons een leuk weggevetje in de vorm van een Knuffel.  Op deze manier steunen wij en u goede doelen in onze samenleving.