Wat is een algemene apk-keuring?

 

De apk staat voor algemene periodieke keuring. De apk-keuring is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto nog verkeersveilig is, op de juiste manier staat geregistreerd en voldoet aan de milieunormen. De apk-keuring is wettelijk verplicht, maar is wel slechts een momentopname. Wanneer uw auto ‘apk-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud door Vakgarage DIGO blijft slim.

Is uw auto aan een APK keuring toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een APK in Delft uitvoeren voor ieder merk en type auto en wel voor het zeer lage tarief van € 49,95  incl.btw. en tegen dealerkwaliteit. Dit tarief is inclusief de verplichte viergasmeting en afmeldkosten.

 

Uw apk-keuring: tips

Zorg ervoor dat uw auto op tijd wordt gekeurd voor de apk. Neem uw kentekenbewijs mee wanneer u uw auto brengt  voor een apk-keuring. Na de apk-keuring krijgt u een keuringsrapport. Bewaar dit keuringsrapport goed, zelfs als uw auto is afgekeurd. U moet het rapport van de apk-keuring namelijk bij u hebben tijdens het rijden. Combineer uw apk met een kleine beurt, zo heeft u al het nodige onderhoud direct achter de rug!

Nooit meer de apk-keuring vergeten!

Lastig om te onthouden wanneer het weer tijd is voor een apk-keuring? Maak dan gebruik van onze apk-reminder. Voer uw kenteken in onder het kopje ‘Alles over uw auto’ en zet de  reminder voor de apk-keuring aan. U ontvangt automatisch een herinnering wanneer uw apk vervaldatum nadert en het tijd is om een afspraak te maken voor uw apk-keuring. Is uw apk verlopen dan ontvangt u van het CJIB automatisch een boete, ongeacht of u op de openbare weg rijdt.

Vakgarage: betrouwbare, goedkope apk-keuring

Vakmanschap, goede service en scherpe prijzen; DIGO biedt u een betrouwbare APK in Delft. Geschikt en gekwalificeerd voor alle merken. Wij zijn  RDW-erkend en BOVAG-lid. We werken met ervaren, uitstekend opgeleide monteurs en beschikken over de modernste apparatuur.  Blijkt uit de apk-keuring dat reparatie noodzakelijk is, gaan we vooraf een prijsopgave geven  met eerlijk en vakkundig advies.  Klaar terwijl u wacht met een heerlijke  kop koffie. Online afspraak maken mogelijk.

Maak hier uw online werkplaatsafspraak