Autobanden, wissels en opslag

Zomer of Winterbanden: altijd een eerlijk advies en de laagste prijs.

De banden onder uw auto zijn de garantie voor uw veiligheid. Het aanrakingsoppervlak tussen een autoband en het wegdek is niet groter dan een mensenhand. Die vier handen dragen niet alleen het gewicht van de auto en de inzittenden, maar brengen ook alle krachten over. Optrekken, remmen, dwarskrachten in bochten en dat onder alle omstandigheden en op elk wegdek.
De juiste autobanden zijn van groot belang voor uw veiligheid. Een goede band is daarom meer dan een willekeurige band, die meestal alleen wordt gekocht om z’n lage prijs. Besparen op veiligheid is niet verstandig en toch hoeft een goede band niet altijd duur te zijn.

Kwaliteit en advies
Uw auto wordt door de fabriek afgeleverd op banden met hetzelfde kwaliteitsniveau als de auto. U moet ook niet minder verwachten. Wanneer de banden van uw auto na vele kilometers moeten worden vervangen, is het verstandig te kiezen voor diezelfde kwaliteit. Wij, van DIGO Delft, leveren niet alleen kwalitatief hoogwaardige autobanden, maar geven u ook graag een persoonlijk advies, over bijvoorbeeld winterbanden. Bij temperaturen onder de 7°C geven winterbanden meer grip dan normale banden, met name op nat wegdek. In onze natte Nederlandse winters zijn winterbanden ideaal.

Voor meer informatie kunt u terecht bij ons serviceteam 015-5150030

Bandenopslag speciaal voor onze klanten

Doordat er de afgelopen jaren veel vraag is geweest naar winterbanden en opslag heeft Autobedrijf DIGO Delft zich hierin gespecialiseerd. Indien u winterbanden bij ons koopt, kunnen wij de zomerbanden voor u opslaan in onze opslag. Ze liggen dan niet bij u thuis of op uw bedrijf in de weg. Wij zetten ze netjes in een stelling, u bent verzekerd en als het tijd is voor een wissel zorgen wij dat ze klaarliggen om te wisselen. Wij noteren ook altijd de restprofielen van de banden, zodat u op de hoogte bent van de staat van uw banden.

Uiteraard zijn wij zeer concurrerend met onze zomer en winterbanden. Vraagt u eens geheel vrijblijvend een prijs op. Wij kunnen alle A merken leveren, maar wilt u liever een goedkoper B-merk dan zoeken wij de beste voor u uit tegen de scherpste prijzen.

Bandenopslag

Bandenopslag met of zonder velg, per seizoen:

€ 29,50

Wissel van banden

Wissel van banden op velg, per keer:

€ 45,-

Losse banden wissel

Losse banden op orginele velg: Nu

€ 109,-

Controlebeurt

Jaarlijkse zomercontrole of wintercontrole:

€ 9,95

Maak hier uw online werkplaatsafspraak