Digo: Sterren in glas

 

Sterretje repareren
Een sterretje in uw voorruit is altijd lastig. Door bijvoorbeeld temperatuurwisselingen kan een sterretje gemakkelijk een barst worden. Wanneer dit plaatsvindt binnen uw gezichtsveld kan dit zorgen voor een onveilige situatie op de weg. Daarom is het van belang uw autoruiten vrij te houden van sterretjes en is repareren essentieel.  Wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan het zijn dat uw voorruit vervangen moet worden. Ook moet rekening worden gehouden met veiligheidsrisico’s, omdat autoruiten in de meeste auto’s bijdragen aan de stevigheid van de (kooi)constructie. Het is belangrijk dat u gelijk melding maakt, indien u een sterretje heeft ontdekt. U kunt  bellen met onze ruitspecialisten op 015-5150090  of een online afspraak maken. 

Wanneer u een sterretje in uw voorruit heeft, bekijken we bij Autoglaz DIGO eerst de grootte. Is het sterretje kleiner dan een 2 euromunt, dan kunt  u de ruitschade professioneel laten repareren. Door de modernste apparatuur en middelen, zoals de speciaal voor Autoglaz DIGO ontwikkelde reparatiehars, is reparatie steeds vaker mogelijk. De beschadiging wordt eerst vocht- en luchtvrij gemaakt. Daarna wordt onder hoge druk, een kleine hoeveelheid glasheldere kunsthars aangebracht. Onder invloed van UV licht wordt de vloeistof hard. Uw autoruit heeft hiermee haar originele sterkte terug. Tot slot wordt met een speciale polish het inslagpunt keurig glad afgewerkt zodat de beschadiging zo goed als onzichtbaar wordt.. Is hij groter dan een 2 euromunt? Dan zal wellicht de voorruit vervangen moeten worden. Dit kunnen we het beste beoordelen, als u bij ons langs komt op de vestiging. Een sterretje kan worden gerepareerd, terwijl u wacht.

 Voorruit  vervangen
Bij Autoglaz DIGO kijken we altijd eerst of repareren mogelijk is. Pas in uiterste gevallen zal de voorruit worden vervangen. Bij Autoglaz DIGO werken we met speciaal opgeleide monteurs, die uiterst vakkundig een sterretje kunnen repareren, maar is dit niet meer mogelijk dan gaan we over tot vervanging van de autoruit. Indien u verzekerd bent tegen ruitschade dan handelen wij dit af met uw verzekering. Wij gebruiken altijd originele fabrieksruiten en materialen.  Bij ruitvervanging: 's morgens brengen en 's middags weer klaar. (I.v.m drogen van de ruit kit.)Met onze moderne apparatuur repareren wij  alle soorten ruitschade aan personen- en bedrijfsauto’s, meestal nog gratis ook! U kunt tevens gebruik maken van onze service op locatie, bij u thuis of op het werk.

Kosten voorruit vervangen
Indien u verzekerd bent tegen ruitschade dan handelen wij dit af met uw verzekering en zijn er vaak geen directe kosten voor u aan verbonden! Wel kan het uw eigen risico kosten, zoals opgenomen in uw polisvoorwaarden. Dit vragen wij graag voor u na. Indien u niet verzekerd bent dan kunt u ons altijd bellen voor een offerte.

Autoruitschade melden
Ruitschade kunt u eenvoudig online melden of via ons  015-5150090 . Belangrijk is in ieder geval dat u direct weer veilig op weg kan. Wij repareren eerst; alleen als ruitreparatie geen optie meer is, gaan wij over tot vervanging van ruiten. Indien u verzekerd bent tegen ruitschade dan handelen wij dit af met uw verzekering. Wij gebruiken altijd originele fabrieksruiten en materialen.

Preventiesticker bij autoruitschade
In geval van ruitschade is het altijd handig om onze preventiesticker bij u te hebben. Deze plakt u vrijwel onzichtbaar op het sterretje en voorkomt zo dat vocht en vuil zich in de breuk nestelt, waardoor de ruitschade vrijwel onzichtbaar gerepareerd kan worden. U kunt onze preventiesticker gratis online aanvragen of afhalen bij  onze vestiging bij u in de buurt.

Autoglaz DIGO: Sterren in glas

  • Hoge Glasgarant score
  • Wij komen graag naar u toe!
  • Levenslange garantie op uw ruit
  • Verzekerd tegen ruitschade? Wij handelen de administratie af
  • Sterretje?  Wij helpen u direct. Klaar terwijl u wacht!

Maak hier uw online werkplaatsafspraak