Weinig rijden, toch onderhoud aan uw auto!

Staat uw auto vaker stil, bent u meer thuis of rijdt u minder door de huidige omstandigheden ? Houdt dan wel uw auto in de gaten en zorg voor onderhoud. De fabrieksvoorschriften geven aan dat ook als u minder dan 15.000 km . per jaar rijdt, u minstens 1 keer per jaar met uw auto naar de garage moet om hem even na te laten kijken.. We zien nu een trend ontstaan, dat mensen wat meer kosten krijgen aan hun auto en eerder stilvallen door matig onderhoud. Wees gewaarschuwd en ga veilig de winter door. Wij hebben al een onderhoudsbeurt met gratis pech onderweg pas voor slecht 95,- euro, daar wilt u toch niet voor komen stil te staan.

Meest voorkomende gebreken.

  • Accu, deze geeft te weinig spanning om te starten.
  • Bandenprofiel: de banden zijn soms te glad op nat wegdek.
  • Verlichting: Lampen zijn stuk of geven onvoldoende licht
  • Ruitenvloeistof en Koelvloeistof kunnen bij vorst bevriezen
  • Ruitenwisserzemen zijn versleten en kunnen strepen geven.

Onderhoud inclusief pech-onderwegpas

Wij zijn erkend Toyota dealer en specialist in reparatie en onderhoud aan alle merken. Dealer kwaliteit en universele prijzen, de best opgeleide monteurs, de modernste apparatuur,  waardoor wij alle merken kunnen inlezen en repareren. u bent verzekerd van efficiëntie en structuur. Tevens maken wij afspraken met u over wat we wel en niet zullen repareren.
Wij stellen hoge eisen aan onze monteurs en voeren enquêtes uit om onze kwaliteit te waarborgen. We gaan daarom altijd voor een 10! Onze monteurs zijn echte all-round specialisten. Binnen onze bedrijven volgen ze regelmatig de beste technische opleidingen, zodat ze uw auto optimaal in conditie kunnen houden.

Maak hier uw online werkplaatsafspraak