Bij autoschade staat DIGO Delft voor u klaar.

Bij autoschade regelen wij, bij DIGO Delft, het transport van uw voertuig, de schadebegroting, het overleg met uw verzekering, de reparatie, de financiële afwikkeling en het vervangend vervoer.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Op zo'n moment heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan de afhandeling van autoschade. En dan is het fijn dat er een vertrouwd adres is, die alles voor u regelt. Wij regelen dit in samenwerking met een professioneel schadeherstelbedrijf. Het FOCWA gecertificeerde bedrijf werkt altijd volgens strenge kwaliteitsnormen. Dit betekent dat u, naast een professionele en betrouwbare dienstverlening, verzekerd bent van vier jaar garantie op het schadeherstel. Dit wordt vastgelegd in het FOCWA- garantiebewijs: het enige bewijs dat uw auto schade heeft gehad!

Wat kunt u van DIGO Delft verwachten ?
  • Fabrieksgarantie blijft altijd gewaarborgd!
  • U kunt bij ons terecht voor alle merken.
  • Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen.
  • Op reparaties met focwa garantiecertificaat geven wij  4 jaar garantie.
  • Wij werken zeer nauw samen met een erkend autoschade herstelbedrijf.
  • Professionele monteurs herstellen uw schade en met originele onderdelen.
  • Er is altijd vervangend vervoer.
  • Wij zijn ISO-gecertificeerd, waardoor wij garant staan voor kwaliteit.
  • U heeft er geen omkijken naar, we regelen alles zelfs uw papierwerk.

In alle gevallen van autoschade moet u een Europees schadeformulier invullen, welke getekend moet worden door betrokken partijen. Meld uw schade zo spoedig mogelijk aan uw tussenpersoon, verzekeraar of leasemaatschappij. Hierna meldt u de schade bij een van onze receptionisten. Breng het kentekenbewijs deel 1 en 2 en uw groene kaart mee. De schade wordt d.m.v. digitale foto’s vastgelegd en naar de verzekeringsmaatschappij gestuurd. Samen bespreken we de kosten en hoe lang de reparatie zal gaan duren.

Als u formeel opdracht hebt gegeven, wordt er een officieel schaderapport opgesteld m.b.v. het Audatex-systeem. Als alle betrokken partijen toestemming hebben gegeven wordt de schade herstelt. Indien gewenst ontvangt u van ons gratis vervangend vervoer, ongeacht uw type verzekering of de schuldvraag.

Uitdeuken zonder spuiten:………….. goed en goedkoop schadeherstel

 

1e Deukje in één deel

 95,-

2e Deukje in hetzelfde deel

+ €

 40,-

3e Deukje in hetzelfde deel

+ €

 20,-

Meerdere deukjes in overleg

Dashbordgaatjes  110,-
Kleine interieur schades, als bv. gaatjes of krasjes op het dashboard halen we vakkundig en voordelig voor u weg.
2 of 3 gaatjes € 130,-

Bekedinggaatjes 110,-
Vervelende gaatjes in uw stoelbekleding kunnen wij voor u herstellen, evenals gaatjes of winkelhaakjes in uw lederen bekleding.
2 of 3 gaatjes € 130,-.

Spotrepair 135,-
Kleine lakbeschadigingen kunnen we nu repareren. Hierdoor is spotrepair goedkoper dan een standaard reparatie en het resultaat is perfect.

Bumperreparatie 135,-
Scheurtjes, gaatjes of andere beschadigingen aan uw uw kunststof bumper tot 20 cm. kunnen we snel en vakkundig repareren.

Maak hier uw online werkplaatsafspraak