Bereken direct uw leaseprijs

Superlease is onderdeel van de DIGO groep.  Bij Superlease kunt u ieder merk, model en type auto leasen en zelf uw leaseprijs calculeren,  inclusief alle opties. Zo zijn we helder en transparant alle dagen van de week. Superlease reageert snel en zoekt de beste oplossing voor u in elk stadium van het contract. Bel voor al uw vragen over leasen en calculeren met een van onze gediplomeerde leaseadviseurs. Bellen mag altijd op 015-2626765 Helpdesk:  ma. tot en met  vrij. van 8.30 tot 17.30. Voor Superlease klanten is er een gratis haal en brengservice bij onderhoud, grote reparaties en montage van nieuwe banden.

Full operational Lease,
Dit is de meest voorkomende vorm van leasen.  Het voertuig blijft eigendom van de leasemaatschappij, ook als het contract is afgelopen. U betaalt een vast bedrag in de maand, hierin zit de afschrijving, onderhoud, banden, verzekering, vervangend vervoer en belastingen verwerkt. Indien gewenst kunt u uw contract uitbreiden met o.a. winterbanden en een brandstofpas.

Financial lease
Bij deze vorm alleen voor het financieren van de auto. Alle componenten zoals onderhoud, banden, verzekeringen en belastingen betaalt u zelf.  U bepaalt  zelf ook uw slottermijn. Financial Lease wordt vaak  gezien als huurkoop.

Kopen of leasen.......
Kopen van alle merken auto's tegen zeer aantrekkelijk prijzen kunt u bij DIGO. Een auto is een grote investering, die u ook  als liquide middel voor de "core business" kunt gebruiken. Leasen is dan een goed alternatief. Onze specialisten kijken graag met u mee naar alle kosten van uw wagenpark en kunnen u voorzien van management rapportages en passend advies.