6  maanden volledige BOVAG  garantie
Nadat de auto volledig is klaargemaakt krijgt u van ons 6 maanden volledige BOVAG garantie. Ook profiteert u van alle zekerheden van BOVAG. Als Toyota dealer en vakgarage zijn we een officieel BOVAG gecertificeerd bedrijf waardoor u met alle mogelijke zekerheden de beste occasion koopt. Dus mocht u binnen de gestelde garantietermijn met onverwachte schade worden geconfronteerd aan uw Toyota, dan wordt dit kosteloos verholpen. Normale slijtage en het gebruikelijke onderhoud vallen uiteraard niet onder de garantie.

Nieuwe APK bij aflevering
Als uw Toyota Plus occasion een APK moet krijgen (bij auto’s ouder dan 4 jaar), zullen wij uw Toyota, op het moment van afleveren voorzien van een nieuwe APK zodat u hier weer 12 maanden lang niet naar om hoeft te kijken.

RDW gecontroleerde kilometerstand
Bij elke uit Nederland geleverde Toyota wordt de kilometerstand nauwkeurig gecontroleerd met een Tellerrapport van het RDW. Hiermee bent u verzekerd van een correcte kilometerstand. Daarnaast zal uw Toyota dealer de onderhoudshistorie controleren door middel van het serviceboekje en/of het werkplaatssysteem. Bij import kunnen wij terug kijken tot invoer datum en zover mogelijk kijken wij terug naar de historie hiervoor.

Pechhulp in heel Europa
Iedere koper van een DIGO occasion heeft de zekerheid dat hij/zij bij pech onderweg of een ongeval, 24 uur per dag, zeven dagen per week kosteloos wordt geholpen door onze pechhulp. En dat in heel Europa. Hiermee bieden wij u een vergelijkbare service als de ANWB Pechhulp door de Wegenwacht. Onze Pechhulp service geldt voor een periode van 12 maanden of tot de volgende onderhoudsbeurt. ANWB of andere pechhulp nog nodig? Dit kunt u zelf bepalen maar het is natuurlijk zonde om dubbel te betalen terwijl het al in het pakket zit. Zolang uw auto bij ons volgens schema wordt onderhouden krijgt u elk jaar een nieuwe pechhulp pas!

Banden
Wij leveren uw auto af met een bandenprofiel van minimaal 3,5 millimeter! Normaal BOVAG bedrijf heeft een minimum grens van 1,8. Kortom u staat niet voor verrassingen.

Volledige afleverbeurt
Vanaf het moment dat uw Toyota occasion aan u wordt afgeleverd heeft uw auto een volledige afleverbeurt ondergaan. Dat houdt in dat de auto een onderhoudsbeurt heeft gekregen en alles grondig is gecheckt, zoals de remmen, de uitlaat, de schokbrekers en meer. Mocht het noodzakelijk zijn om aanvullende werkzaamheden uit te voeren (bijvoorbeeld het vervangen van banden of remblokken) dan zullen we dit direct voor u doen, zodat u zeker weet dat u niet met onverwachte kosten komt te zitten. Tevens checken wij of de accu een juiste conditie heeft.

Brandstof
Elke occasion zal worden voorzien van een halve tank brandstof, zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u bij aflevering direct moet tanken.

Tenaamstelling
Als RDW gemachtigde zorgen wij dat het kenteken te naam gesteld wordt, een eventuele inruilauto overgeschreven wordt met een origineel RDW vrijwaringbewijs en de aanmelding bij Centraal Bureau Motorrijtuigenbelasting verzorgd wordt. U ontvangt later thuis het nieuwe kentekenbewijs (Credit Card formaat)

Interieur & Lak
Vóór aflevering wordt het interieur grondig gereinigd. De lak wordt (opnieuw) gepolijst en in de was gezet. Eventuele kleine lakbeschadigingen worden zo netjes mogelijk gecamoufleerd. Het interieur wordt speciaal gereinigd met bekledingreiniger en behandeld om vieze geurtjes tegen te gaan. Daarnaast zal het dashboard in speciale lotion worden gezet om verkleuring en uitdroging tegen te gaan.