Nieuwe APK bij aflevering
Als uw  gekozen Budget  occasion een APK heeft die korter duurt dan 6 maanden zullen wij uw occasion op het moment van afleveren, voorzien van een nieuwe APK zodat u hier 12 maanden lang niet naar om hoeft te kijken.

RDW gecontroleerde kilometerstand
Bij elk uit Nederland geleverde Toyota wordt de kilometerstand nauwkeurig gecontroleerd met een Tellerrapport van het RDW. Hiermee bent u verzekerd van een correcte kilometerstand. Daarnaast zal uw Toyota dealer de onderhoudshistorie controleren door middel van het serviceboekje en/of het werkplaatssysteem. Bij import kunnen wij terug kijken tot invoer datum en zover mogelijk kijken wij terug naar de historie hiervoor.

Pechhulp in heel Europa
Uniek is dat ook de koper van een Budget occasion voor een meerprijs van slechts € 39.95 de zekerheid heeft dat hij/zij bij pech onderweg of een ongeval, 24 uur per dag, zeven dagen per week kosteloos wordt geholpen door onze vakgarage pechhulp. En dat in heel Europa. Hiermee bieden wij u een vergelijkbare service als de ANWB Pechhulp door de Wegenwacht. Onze Pechhulp service geldt voor een periode van 12 maanden / 15.000 km.

Onderhoudsbeurt
De occasion krijgt in onze werkplaats een standaard onderhoudsbeurt met verse olie en filters.

Vloeistoffen en banden
Alle vloeistoffen zoals olie, ruitensproeier vloeistof, remolie en koelvloeistof zullen worden gecontroleerd en aangevuld op fabrieksniveau. De banden zijn op spanning en voldoen aan de APK richtlijnen.

Brandstof
Elke occasion zal worden voorzien van 10 euro brandstof.

Tenaamstelling
Als RDW gemachtigde zorgen wij dat het kenteken te naam gesteld wordt, een eventuele inruilauto overgeschreven wordt met een origineel RDW vrijwaringbewijs en de aanmelding bij Centraal Bureau Motorrijtuigenbelasting verzorgd wordt. U ontvangt later thuis het nieuwe kentekenbewijs (Credit Card formaat)

Interieur & Exterieur

Vóór aflevering wordt het interieur en exterieur gereinigd. De occasion wordt schoon en fris afgeleverd.