Tot 24 maanden garantie
De kwaliteit van onze hybride auto’s is ongeëvenaard. Daarom kunt op een Toyota Plus hybride occasion tot 24 maanden garantie krijgen. Als Toyota dealer en vakgarage zijn we  een officieel BOVAG gecertificeerd bedrijf waardoor u met alle mogelijke zekerheden de beste occasion koopt. Dus mocht u, binnen de gestelde garantietermijn met een onverwachte reparatie worden geconfronteerd aan uw hybride Toyota, dan wordt deze kosteloos verholpen. Normale slijtage en het gebruikelijke onderhoud vallen uiteraard niet onder deze garantie. De garantie blijft gehandhaafd zolang u volgens fabrieksvoorschriften onderhoud laat uitvoeren bij ons.

Nieuwe APK bij aflevering
Als uw Toyota Plus Hybride occasion een APK moet krijgen (bij auto’s ouder dan 4 jaar), zullen wij uw Toyota, op het moment van afleveren, voorzien van een nieuwe APK zodat u hier 12 maanden lang niet naar om hoeft te kijken.

RDW gecontroleerde kilometerstand
Bij elke in Nederland geleverde Toyota wordt de kilometerstand nauwkeurig gecontroleerd met het Tellerrapport van het RDW. Hiermee bent u verzekerd van een correcte kilometerstand. Daarnaast zal uw Toyota dealer de onderhoudshistorie controleren door middel van het serviceboekje en/of het werkplaatssysteem. Bij import kunnen wij terug kijken tot invoer datum en indien mogelijk kijken wij terug naar de historie daarvoor.

Pechhulp in heel Europa
Iedere koper van een Toyota occasion heeft de zekerheid dat hij/zij bij pech onderweg of een ongeval, 24 uur per dag, zeven dagen per week kosteloos wordt geholpen door onze Toyota pechhulp. Dit is van toepassing in heel Europa. Hiermee bieden wij u een vergelijkbare service als de ANWB Pechhulp; de Wegenwacht. Onze Pechhulp service geldt voor een periode van 12 maanden / 15.000 km. ANWB of andere pechhulp nog nodig? Dit kunt u zelf bepalen maar het is natuurlijk zonde om dubbel te betalen als onze pechhulp al in het pakket zit. Zolang uw auto volgens ons schema wordt onderhouden krijgt u elk jaar een nieuwe pechhulppas.

Banden
Wij leveren uw auto af met een bandenprofiel van minimaal 3,5 millimeter! Normaal BOVAG bedrijf heeft een minimum grens van 1,8. Kortom u staat niet voor verrassingen.

Gratis computer update van Motor Management Systeem
Bij elke Toyota controleren wij of deze de laatste Motor Management Systeem update gehad heeft. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een verouderd of verkeerd afgesteld Motor Management Systeem. Dit kan alleen gedaan worden door de Toyota computer bij ons. Deze is verbonden met Toyota Europa en verzorgt en upload automatisch de nieuwste Motor Management Systemen. Tevens verzorgen wij bij de afleverbeurt dat alle recalls uitgevoerd worden.

Volledige afleverbeurt
Vanaf het moment dat uw Toyota occasion aan u wordt afgeleverd heeft uw auto een volledige afleverbeurt ondergaan. Dat houdt in dat de auto een onderhoudsbeurt heeft gekregen en alles grondig is gecheckt, zoals de remmen, de uitlaat, de schokbrekers en meer. Mocht het noodzakelijk zijn om aanvullende werkzaamheden uit te voeren (bijvoorbeeld het vervangen van banden of remblokken) dan zullen we dit direct voor u doen, zodat u zeker weet dat u niet met onverwachte kosten komt te zitten. Tevens checken wij of de accu een juiste conditie heeft.

Hybride aandrijving en batterij check
Wanneer u een Toyota hybride gekocht heeft dan zorgen wij ervoor dat de hybride aandrijving en batterij gecontroleerd worden. Wij kijken of de batterij nog functioneert en of de hybride aandrijving goed werkt. Tevens updaten wij de nieuwste Hybride Software in uw Toyota Hybride. Het is zelfs mogelijk om voor € 150 levenslange hybride garantie te krijgen. Vraag het aan een van onze adviseurs. Uniek in Nederland. Alleen voor Europese Toyota's mogelijk.

Brandstof
Elke occasion zal worden voorzien van een halve tank brandstof, zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u bij aflevering direct moet tanken.

Tenaamstelling
Als RDW gemachtigde zorgen wij dat het kenteken te naam gesteld wordt, een eventuele inruilauto overgeschreven wordt met een origineel RDW vrijwaringbewijs en de aanmelding bij Centraal Bureau Motorrijtuigenbelasting verzorgd wordt. U ontvangt later thuis het nieuwe kentekenbewijs (Credit Card formaat)

Interieur & Lak
Vóór aflevering wordt het interieur grondig gereinigd. De lak wordt (opnieuw) gepolijst en in de was gezet. Eventuele kleine lak beschadigingen worden zo netjes mogelijk gecamoufleerd. Het interieur wordt speciaal gereinigd met bekledingreiniger en behandeld om vieze geurtjes tegen te gaan. Daarnaast zal het dashboard in speciale lotion worden gezet om verkleuring en uitdroging tegen te gaan.