Autoverkoper

Functieomschrijving

Wat ga je bij ons doen?

Als verkoper adviseer je iedere klant voor een nieuwe of gebruikte auto. Je helpt onze klant op een actieve manier om de juiste beslissing te nemen en gaat samen voor de juiste ‘deal’. Ook de klant die via mail of telefoon contact zoekt, weet jij op een gezellige en effectieve manier te helpen. Natuurlijk zijn er ook diverse andere werkzaamheden die met het team gedaan moeten worden, zoals het contact met leasemaatschappijen en leveranciers,maar ook het online en offline bijhouden van de voorraadauto’s.

Wat verwachten we van jou?

Wij zijn op zoek naar een gezellige collega met affiniteit voor auto’s en mensen. Iemand met handelsgeest, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een enorme gedrevenheid/energie, waarmee ook snel en goed de andere werkzaamheden voor de verkoop worden uitgevoerd. Iemand die doet wat hij zegt en afmaakt waar hij mee bezig is. Iemand die zich bewust is, dat een klant overal terecht kan en van nature weet hoe hij het verschil kan maken. Iemand die oplossingsgericht kan denken en over een dosis humor beschikt. Iemand die het leuk vindt om samen aan een gemeenschappelijk doel te werken; verkopen van auto’s en een tevreden klant.

Functie eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie is het fijn als je voldoet aan de volgende functie eisen:
• Je krijgt energie van het scoren van een verkooporder.
• Je neemt zelf initiatief en hoeft niet te wachten op opdrachten
• Luisteren en doorvragen zijn jou op het lijf geschreven
• Je begrijpt dat het werken op vrijdagavond en zaterdag hoort bij deze commerciële functie
• Je ziet er representatief uit en begrijpt hoe een dienstverlenend bedrijf hoort te werken
• Je bent leergierig, ziet kansen en mogelijkheden en komt met initiatieven
• Je hebt minimaal een MBO 4 of HBO opleiding

Wie zijn wij ?

Autobedrijf DIGO is dealer van Toyota, aangesloten bij Vakgarage en heeft een eigen leasemaatschappij genaamd Superlease. In twee vestigingen in Delft staan naast nieuwe Toyota’s altijd circa 250 occasions en zijn bijna 20 monteurs aan het werk. Wij scoren al jaren hoog in klantentevredenheid en het behalen van onze doelstellingen. Jaarlijks verkopen wij ongeveer 1450 auto’s. Het bijkopen van auto’s in europa is voor ons een belangrijk aspect. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij zijn uitgegroeid tot 1 van de grootste autobedrijven in Delft en regio.

Wat mag je van ons verwachten?

Vind jij jezelf in bovenstaande profiel en durf jij de uitdaging aan? Wij bieden je een afwisselende, zelfstandige baan bij een dynamisch, maar vooral groeiend bedrijf. Wij bieden je een passend salaris met goede arbeidsvoorwaarden en een gezellige werksfeer, waar we vooral met elkaar onze doelen willen behalen.
Soort dienstverband: Fulltime

Stuur je CV naar:

Joke Ditewig,
J.ditewig@toyotadigo.nl
06-30013660