Wij zijn veilig open voor u!        Showrooms en werkplaatsen 6 dagen per week.      Online  staan wij 7 dagen per week 24/7 voor u klaar !

  • Nieuw !! Online uw gebruikte auto kopen, veilig en vertrouwd, niet goed geld terug.

MAAK HIER UW WERKPLAATSAFSPRAAK

Maak direct een afspraak

Autobedrijf DIGO is sinds 1955 een begrip in Delft en omstreken. Wij zijn een echt familiebedrijf, waar de klant op nummer 1 staat.  We proberen de klant te geven waar het recht op heeft, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij hebben hiervoor twee zeer vakkundige Vakgarage werkplaatsen met gedreven en gemotiveerde monteurs. Zij zijn dagelijks bezig zijn om u mobiel te houden. Vakgarage staat voor kwaliteit en veelzijdigheid met betrekking tot reparatie en onderhoud aan alle merken en modellen.
Toyota is ons buitengewoon betrouwbare dealermerk. In onze  showrrooms kunt u dus terecht voor alle modellen van Toyota, maar ook voor alle merken gebruikte auto's in alle prijsklassen. Tevens zijn we gespecialiseerd in het leasen van auto's door onze een eigen leasemaatsachappij Superlease. Onze collega's kunnen u hier alles over vertellen, ook over financieren en verzekeren.

Wij helpen u graag met al uw vragen. Schroom niet, geen vraag is te veel of te gek. Gebruik een van onderstaand buttons


Zakelijk leasen

Leasen doen we bij Superlease. Ons leasebedrijf gevestigd aan de R. de graafweg. Hier kunt u alle merken auto's leasen.

Shortlease

Shortlease is leasen voor een korte periode en per maand opzegbaaar. Samen met Superlease adviseren wij u graag !

Financieren

Financieringsmogelijkheden heeft DIGO voor nieuwe en gebruikte auto's tot 15 jaar. We helpen u graag bij uw keus.

Verzekeren

Bij Digo kunt u terecht voor een goede scherpe autoverzekering voor alle merken.Laat onze medewerkers u Informeren.

Digo zorgt altijd voor de auto van uw keus.
Wij hebben altijd een enorm aanbod van zo'n 250 occasions.
Staat de auto van uw dromen er toch niet bij, dan zoeken wij hem graag voor u op. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we gaan meteen voor u aan de slag.

Wilt u veilig en zonder problemen  uw  eigen auto verkopen,  dan zijn wij er om u daarbij  te helpen.  Gebruik onze  nieuwe site:   mijnautoverkopen.online en u kunt op twee manieren uw auto aanbieden. Wij geven u een goede eerlijke prijs en nemen u alle zorgen uit handen.